MC-träff i Falkenberg + plus Linköping


Nu ni så ska Lotta ta med mig på äventyr. Först får jag rulla en massa mil ner till Linköping för att lämna Tommy och sen rullar vi vidare mot Falkenberg. 53 modiga mil denna dag som gick som smort då vi hittade rätt på grund av min eminenta vägmackapär jag fick härom dagen.

Jag har nu hamnat på en MC-träff för några

Harley Davidson. Vem fasen är Harley Davidson? Har ingen aning men när vi rullar in så känner jag mig ganska klumpig för dom där så kallade HD:na har bara två hjul och jag är en gammal dam som har 4 st stadiga fötter. Jag blir i alla fall parkerad med likasinnade så helt avigt kändes det inte till slut. Bredvid mig står en blå kamrat  och bakom en annan blå vän som jag kunde ha lite kul snack med då Lotta bara sprang runt och jobbade. Kvällarna var trevliga för då satt hon och mina nya vänners ägare utanför oss och snackade med lite vin till lång in på natten.Vet inte om jag berättat att jag har en lillmatte och lillhusse ochså. Lillmatte heter Vilda och är en Flat coute och lillhusse är en gatukorsning vid namn Zune. Dom styr och ställer inte så mycket med mig men snarkar förfärligt på nätterna så man kan knappt vila sin strötta hjul. På denna resa var det bara Zune som var med, han snarkar värs, så det var bra att han sov utanför på kvällarna när dom andra satt och snackade. 

Som sagt så fick jag sköta mig själv mest hela tiden så det var inte svårt att göra Lotta glad. Jag har ju en skön säng som hon kunde krypa ihop i på nätterna. Enkelt!

Jag har klagat lite på att kylen bara fungerar på gas men det blev inte så mycket lagat där inte, får vänta tills jag träffar husse igen. 

4 dagar senare rulla vi ut från festplatsen och försöker leta oss uppåt i landet. Linköping igen och vi hamnar hemma hos Åsa, Martin och lilla Olle. Nu ni börjar det hända saker. Alla börjar putsa och fixa med mig.

Det gnossas och gnids både med maskin och med muskelkraft men tusan så fin jag blev.

Jag passade på att klaga lite på en lite trasig taklucka sen skvallrade jag för Tommy att Lotta hade lite svårt att backa så vilken dag som helst kommer jag nog att få mera lyxsaker. Jisses va fin och ungdomlig jag kommer att bli.

På hemvägen åkte vi förbi fabriksförsäljning på Cloetta där mina förare gick totalt all in så nu är jag vällastad med cholkad. Vi stannade även till vid Bergs Slussar, ett ställe Tommy hjälpt till att slussa som ung men nu bara beundrade och berättade för dom fyrbenta familjemedlemmarna: Här har husse minsann kämpat och öppnat portar till båtarna.